El Bages pels Drets Civils i Alerta Solidària convoquen una concentració de suport a l'expresident de l'ANC

Ha estat detingut aquest dilluns al matí després de no atendre dues citacions judicials que havia rebut pel tall a l'AP7 a Salt

Tall de l'AP-7 a Salt
Tall de l'AP-7 a Salt | Adrià Costa
07 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:59h
La plataforma El Bages pels Drets Civils i Alerta Solidària han convocat una concentració aquest dilluns a 2/4 de 8 de la tarda a la plaça Sant Domènec de Manresa en suport d'Eudald C, l'expresident de l'ANC Manresa, que ha estat detingut aquest dilluns al matí pels Mossos d'Esquadra i posat a disposició judicial per declarar sobre la seva presumpta participació en el tall de l'AP7 a Salt, la tardor de 2019 en el marc de les protestes contra la sentència del procés.

Eudald C. no havia atès les dues citacions dels jutjats de Girona per declarar sobre aquests fets, i finalment, els Mossos l'han acabat detenint per ordre d'aquest jutjat. El detingut s'ha negat a declarar i ha quedat en llibertat.

La identificació del manresà en els aldarulls es va fer a partir d'una fotografia aleatòria de la Guàrdia Civil en què ell no s'hi reconeix ja que nega que el dia en qüestió fos a Salt o a prop, i conseqüentment, nega la seva participació en aquells fets.