Moià acull la primera edició de l'Esbramec!, la fira del lleure del Moianès

Ha tingut lloc al parc municipal, durant tot el dissabte, amb tallers i concerts

Un dels espectacles que s'han portat a terme durant l'Esbramec!
Un dels espectacles que s'han portat a terme durant l'Esbramec! | Toni Carrasco
Toni Carrasco
07 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:02h
Amb un nom tan suggeridor com Esbramec!, aquest dissabte ha tingut lloc al parc municipal de Moià la primera edició de la fira del lleure de la comarca. Plantejada com una jornada lúdica tot el parc s'ha omplert de tallers, activitats, espectacles i paradetes.

Per una banda hi havia organitzades activitats permanents de l'Espai Jove, jocs gegants, taller d'imants, taller de xapes, maquillatge facial, com pintar mascaretes, espai de contes, espai d'entitats i patrocinadors, food truck i altres.

Per una altra, la fira ha iniciat el seu programa amb un concert inaugural dels Miops i ha continuat amb un taller de serigrafia de la Mireia Ordeix, un taller artístic amb Forma, un conte familiar amb la Sandra Rossi, ballada dels gegants, espectacle de màgia amb el mag Caru, taller de circ amb el Cisco Picanyol, storyteller amb Level Idiomes i, per cloure, un concert de Xiula.

La iniciativa de la fira va sorgir d'una proposta de lleure infantil i juvenil anomenada Gatzara, que va néixer el febrer de l'any passat i que està formada per quatre joves moianesos. 
Arxivat a