Els XIX TeMA d'Avinyó donen el tret de sortida a les inscripcions

L'edició 2021 desdobla per primera vegada la localització principal dels tallers, repartint les activitats entre Avinyó, la Fundació La Plana i algunes localitats veïnes

Redacció
04 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:35h
Els XIX TeMA d'Avinyó ja tenen les inscripcions obertes fins el dia 21 de juny. L'edició del 2021 durarà cinc dies, i tindrà lloc del 19 al 23 de juliol al vespre.

La gran novetat d'aquest any és que es deslocalitza una part de les activitats: Els programes Explora i Participa seguiran tenint lloc a Avinyó, i el programa Crea es trasllada a la Fundació La Plana, de la localitat veïna de Santa Maria d'Oló. A més, el projecte també entra en contacte amb organitzacions de localitats veïnes per tal de desdoblar cursos i apropar certes activitats TeMA a noves audiències. S'han integrat a aquesta campanya l'EMAL de Prats de Lluçanès i la residència de gent gran de Santa Maria d'Oló.

El programa Explora i juga en família es tracta d'una sèrie de tallers, cursos i concerts adreçats especialment a embarassades i infants de 0 a 15 anys.

El programa Participa i descobreix el teu costat més creatiu es dirigeix a la comunitat jove i adulta sense nocions o amb nocions bàsiques de música, dansa, percussió corporal, moviment, ritme i formacions per a professorat o professionals del sector. De l'equip pedagògic dels programes Explora i Participa en ressalten els noms de Celeste Alías, Gemma Baños i Andreas Tentschert. Enguany els TeMA recuperen el format taula rodona presencial i en streaming que tan bé va funcionar l'any passat amb les convidades: Ester Bonal (projecte Xamfrà, actual premi de cultura de Catalunya), Queralt Prats (projecte ArTransforma) i Núria Escudé, les quals parlaran de les Arts inclusives i transformadores.

El programa Crea i comparteix escenari amb grans noms del jazz i la música moderna nacional i internacional és una estada de jazz i música moderna de cinc dies adreçat a joves i adults amb coneixements previs de l'instrument (recomanem un  mínim de 4 anys). Els cinc dies i nits intensives permeten als alumnes compartir escenari amb artistes de renom dins el panorama del jazz i la música moderna. En aquest sentit, aquesta edició és molt especial ja que cinc membres del professorat havien participat als TeMA com a alumnes! Es tracta d'Andrea Motis, Rita Payés, Alba Careta,i Josep Cordobés.

Per completar l'equip de l'estada comptaran amb la presència d'altres grans artistes del jazz català com són Magalí Sare, Christoph Mallinger, Marta Roma, Irene Reig, Marcel·lí Bayer, Sebastià Gris, Santi Careta, Lucas Delgado, Andreas Tentschert i Manel Fortià. Com també artistes convidats com Pau Figueres, Manel Camp, cinc mànagers de músics (Aina Pociello, Laura Garcia Neddermann, Pau Castellví i Say it loud) i Rodrigo Laviña y su combo.
 

Programació del TeMA 2021 by La muntanya russa on Scribd