El socialista Àngel Sáez recuperarà les atribucions com a regidor de govern de Sant Joan

Quatre mesos després de la seva retirada a causa d'haver estat identificat en un bar del municipi excedint l'horari d'obertura permès per les restriccions sanitàries

Redacció
03 de juny del 2021
Actualitzat a les 21:45h
El regidor del PSC a Sant Joan de Vilatorrada, Àngel Sáez, tornarà a tenir les atribucions com a regidor de govern, quatre mesos després de la seva retirada a causa d'haver estat identificat en un bar del municipi excedint l'horari d'obertura permès per les restriccions sanitàries.  El fet va prendre volada nacional en un moment en que havia de començar la campanya electoral a les eleccions al Parlament. L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, decretarà en els propers dies, a petició del PSC, la devolució de les seves competències.

Alternativa per Sant Joan i PSC consideren positiu el retorn d'Àngel Sáez al govern municipal, entenent que durant la seva tasca com a regidor de govern, les seves àrees han funcionat correctament i han experimentat resultats molt positius pel conjunt del municipi.

Elia Tortolero, portaveu del PSC, explica que la decisió de la retirada de competències al regidor era de caràcter temporal i que, després de quatre mesos apartat de les seves funcions de govern, "és moment de reincorporar-lo".
 
Des del govern recorden que Sáez "va mostrar des del primer moment el seu penediment per l'error comès" i que va posar el seu càrrec a disposició del seu partit i de l'alcalde, qui li va retirar les competències i retribucions.

De moment aquesta decisió no implicarà el retorn de les retribucions al regidor, que mantindrà el règim d'assistències.