Pubillatge

Sant Fruitós de Bages busca candidats a Pubilla i Hereu del 2021

Les persones interessades poden presentar les candidatures fins al 21 de juny

per Redacció, 3 de juny de 2021 a les 11:53 |
Sant Fruitós de Bages ha obert el període per a presentar candidatures pel ser la nova Pubilla o Hereu i representar el municipi durant un any, donant a conèixer els costums del poble per tot el territori català.

Els i les joves interessades en presentar candidatura han de ser joves nascuts o nascudes entre els anys 1999 i 2004 (ambdós inclosos). L'elecció es basarà en un examen escrit i una entrevista oral on el jurat valorarà cada candidat per emetre un veredicte. Aquest estarà constituït per la regidora de cultura, Laia Feliu, un membre del Foment de les Tradicions Catalanes, representants d'entitats del municipi i la Pubilla i l'Hereu sortints. Aquesta avaluació es realitzarà el matí del dissabte 26 de juny, a la sala de plens de l'Ajuntament.


El període per a presentar candidatures s'obre aquest 4 de juny i finalitzarà el dia 21 del mateix mes. Per tal d'inscriure's cal adjuntar el full d'inscripció que es pot descarregar a www.santfruitos.cat i enviar-lo al correu electrònic pubillatge.sfb@gmail.com.

El diumenge 4 de juliol s'anunciarà el nom de la Pubilla i Hereu pel 2021, Alba Prinz i Lluís Pérez, traspassaran la banda i la faixa als nous representants del municipi. Aquest tradicional acte se celebrarà sota el Cobert de la Màquina de Batre en el marc de la Festa Major d'Estiu.

 

Inscripció i reglament pubillatge Sant fruitós 2021 by La muntanya russa on Scribd

 

Participació