El filòsof Xavier Antich inaugura el Calidoscopi, el nou club de lectura d'assaig de la Biblioteca de Navarcles

El Calidoscopi continuarà el dilluns 12 de juliol comentant "La voluntat de comprendre"

Redacció
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 21:22h
El club de lectura d'assaig Calidoscopi de la Biblioteca de Navarcles va ser inaugurat amb una xerrada del filòsof Xavier Antich amb la màxima afluència de públic possible tenint en compte els aforaments actuals. El cicle comptarà amb diversos col·laboradors com la Mercè Garcia, en Lluís Cerarols i en Xavier Valls, professors del grup de filosofia de la Catalunya Central entre molts altres col·laboradors.

El Calidoscopi continuarà el dilluns 12 de juliol comentant La voluntat de comprendre del filòsof Xavier Antich, un títol prou expressiu del què vol ser el club d'assaig, sessió guiada per Xavier Valls. Seguirà el 13 de setembre comentant Entendre el món amb onze pensadors contemporanis, onze converses del periodista Carles Capdevila amb onze savis de la nostra època, guiat per la filòsofa Mercè Garcia, i tancarà aquesta primera temporada comentant Camí del mar: vuit diàlegs amb la filosofia amb la participació dels autors, els filòsofs Lluís Cerarols i Manel Codina.

Al Calidoscopi, s'hi comentaran assaigs diversos sobre filosofia, sociologia, feminisme, actualitat... per omplir un buit, per intentar entendre, per debatre i transformar la societat on vivim a través dels inputs que ens generi  la lectura de textos inspiradors. Lectures que estimulin el sentit crític, sempre en un nivell divulgatiu i apte per a tothom amb interessos i curiositats. Des de la biblioteca de Navarcles volem que esdevingui un espai de reflexió i intercanvi d'idees, un estímul al pensament crític. 

Qui estigui interessat a participar que contacti amb la biblioteca: [email protected] i 938276719 (4). Gratuït però amb inscripció prèvia.