Treballadors de Correus Manresa es concentren per denunciar la pressió laboral que pateixen

CGT, CNT i SiPCTE han convocat una vaga a nivell de país el 2, 3 i 4 de juny

Treballadors de Correus es concentren a Manresa per denunciar la pressió laboral que pateixen
Treballadors de Correus es concentren a Manresa per denunciar la pressió laboral que pateixen | Pere Fontanals
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:34h
Treballadors de Correus Manresa s'ha concentrat aquest dimecres al migdia a la porta de l'empresa a la plaça Espanya en el que és primer de tres dies de vaga que han convocat CGT, CNT i SiPCTE, el 2, 3 i 4 de juny a nivell de país, per denunciar la falta de personal i la pressió que reben els treballadors per prioritzar el repartiment de paquets de compra on-line.

Els sindicats denuncien la falta de contractació de treballadors "que fa inviable la prestació d'un servei postal públic de qualitat" i l'augment de la pressió cap els treballadors, "que ha derivat en expedients disciplinaris i una prevenció de riscos laborals insuficient".

CGT, CNT i SiPCTE també denuncien el tancament "d'un munt" de centres de repartiment a l'àmbit de la província de Barcelona (Alella, Tiana, Teià, Sant Cebrià de Vallalta, La Pobla de Claramunt...), "que agreuja, encara més, la prestació d'un servei postal adient a les localitats més petites".

Finalment, acusen la direcció de Correus de prioritzar el repartiment de paquets de compra on-line "per davant de cartes, notificacions i els enviaments que no consideren rentables econòmicament".

Per aquests motius convoquen un vaga de tres dies en defensa d'un Correus públic al servei de la ciutadania i no al servei de les multinacionals de venda on-line.