La Plataforma dels Pensionistes insisteix en una consulta sobre els canvis a la residència La Font

Malgrat l'informe tècnic municipal, continuen assegurant que la reforma urbanística és "un nyap"

Redacció
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:38h
Imatge d'arxiu de representants veïnals davant la residència La Font
Imatge d'arxiu de representants veïnals davant la residència La Font | Pere Fontanals
L'informe tècnic dels serveis municipals de l'Ajuntament de Manresa sobre l'enllaç del carrer Granollers amb l'ampliació de l'avinguda dels Països Catalans que afectarà la finca de la residència de la gent gran de la Font dels Capellans, no ha convençut gens els membres de la Plataforma en defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran ni del Casal de la Gent Gran, que han emès un comunicat en que continuen assegurant que la reforma urbanística prevista és "un nyap".

La plataforma i el casal insisteixen en el comunicat en fer una consulta popular per decidir l'enllaç del barri de la Font dels Capellans amb l'avinguda dels Països Catalans. Ja que al govern municipal "els agrada parlar molt de participació ciutadana" i que recentment ha presentat la plataforma digital Decidim Manresa, "l'emplacem a que convoqui una consulta per tal que siguin els ciutadans qui decideixin sobre l'actual conflicte urbanístic".

La plataforma i el casal no els ha "sorprès" que l'informe tècnic dels serveis municipals segueixi en la mateixa línia ja que "no poden contradir-se fent una avaluació negativa d'un projecte que ells mateixos havien dissenyat".

En el comunicat continuen argumentant que "l'important desnivell" dels metres que s'incorporaran al pati el fan inhàbil com a ampliació, i que dir que la supressió de la connexió del carrer Granollers "comportaria dificultats els dies de celebració del mercat setmanal”, és propi d'una "innocentada".

Finalment, el comunicat aclareix que el Casal de la Gent Gran ja va comunicar a la directora de la residència, amb còpia per a l'alcalde Marc Aloy i la regidora Mariona Homs, que rebutjaven participar a cap reunió per parlar de la modificació del jardí actual.