Pressupost participatiu

Els guardiolencs voten la millora de les instal·lacions esportives en el pressupost participatiu

L'actuació inclou l'arranjament dels vestuaris del pavelló, la instal·lació de seients a les grades del camp de futbol i un parc de barres

per Redacció, 31 de maig de 2021 a les 21:44 |
Recompte dels vots del pressupost participatiu de Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Els guardiolencs han decidit que els 15.000 euros corresponents als pressupostos participatius de Sant Salvador de Guardiola per aquest any 2021 es destinin a la millora de les instal·lacions esportives, actuació que inclou l'arranjament dels vestuaris del pavelló, la instal·lació de seients a les grades del camp de futbol i un parc de barres. Aquesta és la proposta guanyadora amb 66 vots, per davant de la proposta de l'escola Montserrat i la relació amb l'entorn natural del municipi (52 vots) i una àrea d'autocaravanes i camper (30 vots). En total s'han emès 148 vots amb una participació del 5,3%.

El recompte s'ha fet aquest dilluns 31 de maig a la sala de plens de l'Ajuntament amb la presència dels membres del Consell de la Vila, un òrgan municipal que va guanyant importància al municipi tal i com expressa l'alcaldessa i regidora de participació ciutadana, Georgina Mercadal, qui mostra la seva intenció de seguir promovent aquets organisme i la participació activa dels veïns i veïnes en la presa de decisions que afectin al municipi. De fet, el mateix Consell va ésser qui va escollir les tres propostes provisionals que es portarien a votació d'entre les set opcions que veïns, veïnes i entitats havien posat sobre la taula a través dels diversos mitjans posats a l'abast.


El compromís de l'Ajuntament és executar les tres actuacions que engloben la proposta guanyadora abans d'acabar l'any. 

 

Participació