Cultura

L'Ajuntament de Manresa organitza els espais creatius «3D, collage i Dret al Refugi» i «Dansa inclusiva»

Els tallers són gratuïts i es faran amb persones derivades de la Fundació Germà Tomàs Canet, la Taula de Salut Mental i altres persones interessades

per Redacció, 31 de maig de 2021 a les 13:42 |
Amb l'objectiu de vincular una temàtica transversal o efemèride, poder-hi reflexionar i desenvolupar diverses pràctiques artístiques a través d'un petit procés creatiu, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa proposa, dins la programació sociocultural dels centres cívics de la ciutat, dues noves propostes d'Espais Creatius: 3D, collage i Dret al Refugi i Dansa inclusiva.

- L'Espai Creatiu 3D, collage i Dret al Refugi es farà durant 4 sessions. Dilluns i dimecres, del 31 de maig al 9 de juny, de 17 a 18.30 h al Casal de les Escodines. Aquesta activitat la faran persones derivades de la Fundació Germà Tomàs Canet.


- Espai creatiu de Dansa inclusiva. Es farà en 4 sessions. Els dimarts, de l'1 al 22 de juny, de 10 a 12 h al Casal de les Escodines. Aquesta activitat es realitzarà amb persones derivades de la Taula de Salut Mental i d'altres interessades

Aquests dos tallers són gratuïts per ser inclusius i volen facilitar l' intercanvi entre persones que viuen diferents realitats.


El resultat de la proposta realitzada pels participants de l'Espai Creatiu Dret al Refugi s'exposarà a la Plana de l'Om (a l'exterior) del 15 al 30 de juny, amb motiu de Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 de juny) i juntament amb altres actes de la regidoria de Cooperació. 

 

Participació