A la venda les entrades per a l'espectacle de Bollywood i l'Esbart Ciutat Comtal, dimarts al Kursaal

A part de les entrades per aquests dos EntreTocs de Dansa d'aquesta temporada, també es podran comprar les entrades soles dels espectacles del Toc de Dansa

Redacció
08 de febrer del 2010
576_1265647657La_Maresma-1
576_1265647657La_Maresma-1
L'Esbart Ciutat Comtal serà a Manresa el proper dia 20 de febrer

Demà dimarts, 9 de febrer, es posen a la venda les entrades per als dos espectacles que aquesta temporada conformen la programació dels EntreTocs de Dansa que es podran a la sala gran del Kursaal. Serà a partir de les 6 de la tarda que es podran comprar a taquilla per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).

En aquesta programació d'EntreTocs es podrà veure al Kursaal per primera vegada un espectacle de Bollywood, "Índia, un viatge musical", un espectacular i exòtic muntatge que ens acostarà a la dansa, l'energia i els colors de l'Índia, amb més d'una dotzena de ballarins a l'escenari. Serà el 5 de març a 2/4 de 10 del vespre i les entrades costen 20 euros. Abans però, el proper dissabte 20 de febrer, l'Esbart Ciutat Comtal oferirà al Kursaal el seu espectacle "Síntesi", que commemora el 50è aniversari d'aquesta entitat dansaire. Les entrades costes 15 euros.

Demà dimarts també es podran comprar les entrades soles del Toc de Dansa.  Per al ballet de Víctor Ullate costaran 36 euros, per a d'Ángel Corella, 35 euros i per a l'espectacle Transe, 25 euros.