Èxit de participació en les xerrades sobre «Espais de Joc a Casa», adreçades a famílies amb infants

Les xerrades han estat impulsades per la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Manresa en col·laboració amb el Pla Educatiu d'Entorn

Imatges d'«Espais de Joc a Casa»
Imatges d'«Espais de Joc a Casa» | AjM
Redacció
28 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:51h
L'Ajuntament de Manresa, dins del cicle de xerrades per famílies que organitza la Regidoria d'Ensenyament i en col·laboració amb el Pla Educatiu d'Entorn, ha celebrat -amb èxit de participació- dues xerrades gratuïtes en modalitat on-line destinades a famílies amb infant de 0 a 6 anys.

La primera xerrada, que portava per títol Espais de Joc 0-3, destinada a famílies amb infants de 0 a 3 anys va tenir lloc el dijous dia 20 de maig i va ser seguida per 43 persones. La segona xerrada: Espais de joc 3-6, destinada a famílies d'infants de 3 a 6 anys va tenir lloc dijous i va comptar amb la participació de 20 persones. 

Ambdues xerrades han anat a càrrec d'Alba Culell Boix, diplomada en magisteri d'educació infantil i llicenciada en psicopedagogia, i s'han organitzat en format taller per proporcionar eines i recursos a les famílies per tal que puguin satisfer amb els espais de joc a casa les necessitats bàsiques d'exploració i descoberta que els infants necessiten.