Els Mossos detenen dos joves a la plaça dels Infants per desobediència als agents

Es van negar a obrir el seu cotxe perquè fos escorcollat i van intentar fugir

Vídeo | Una de les dues detencions que es van produir
Vídeo | Una de les dues detencions que es van produir | O. Barri
28 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:30h

Agents dels Mossos d'Esquadra de Manresa van detenir dijous a la nit dos homes de 21 i 22 anys veïns de Manresa per un presumpte delicte de desobediència i resistència als agents de l'autoritat.

Els fets van passar a 2/4 de 12 de la nit quan una dotació dels Mossos de paisà va veure un cotxe mal estacionat sobre la vorera a la plaça dels Infants davant del qual hi havia tres homes. Els agents van reconèixer dos dels individus pels seus nombrosos antecedents amb delictes de tràfic de drogues.

Quan els policies es van acostar al vehicle, un dels tres individus va fugir corrent i un dels agents va sortir-li al darrere però no el va poder atrapar. L'altre que tenia antecedents es va negar a obrir el cotxe perquè els agents hi fessin una inspecció i va resistir-se a donar-los les claus fins que, segons la policia, van caure tots dos al terra, moment en què va ser detingut.

Pocs minuts més tard va tornar l'home que havia fugit inicialment i també va ser detingut. En la inspecció del cotxe es van trobar 600 euros en efectiu i dos sacs de terra. El tercer individu va poder seguir el seu camí.