«De què parlem...», la comèdia sobre el canvi climàtic de la Cia. La Calòrica, arribarà divendres al Kursaal

És una producció del Teatre Nacional de Catalunya que es podrà veure a Manresa després d'exhaurir totes les entrades a Barcelona

Integrants de la Cia. La Calòrica
Integrants de la Cia. La Calòrica | Promocional
Redacció
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:31h
L'aclamada comèdia de la Cia. La Calòrica De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda es podrà veure aquest divendres a les 8 del vespre, a la sala gran del Kursaal. El muntatge, una comèdia sobre el canvi climàtica produïda pel Teatre Nacional de Catalunya, arriba a Manresa després d'exhaurir totes les entrades a Barcelona. 

De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una auca ecologista, un fals documental, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d'organitzar-se abans que l'aigua els arribi al coll.

Alguna cosa fa pudor de podrit. No podem seguir negant l'evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d'humitat s'estén, les canonades s'embussen, les parets s'esquerden... Reconèixer el problema és - ja ho diuen - el primer pas per solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?

És un espectacle dirigit per Israel Solà i interpretat per Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Mònica López, Marc Rius i Júlia Truyol. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades que tenen un preu de 20 euros, (18 euros majors de 65 anys, 15 euros amb Carnet Galliner i 6 euros menors de 25 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.