La Coma Big Band i la Banda Simfònica del Conservatori de Manresa s'uniran a Manel Camp diumenge

En un concert emmarcat dins dels actes de celebració dels 75 anys del pianista manresà que comptarà amb més de 40 músics a dalt de l'escenari

Manel Camp al seu piano
Manel Camp al seu piano | MEES
Redacció
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:19h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 30 de maig a les 6 de la tarda, Gershwiniana, el concert que unirà a dalt de l'escenari el pianista manresà Manel Camp amb La Coma Big Band i la Banda Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Manresa, sota la direcció musical de Jordi González.

Un concert que començarà amb Gonna Fly Now de Bill Conti, un tema de la banda sonora de la pel·lícula Rocky que servirà d'introducció al concert i en què es podrà escoltar a la Coma Big Band en solitari en la seva versió més moderna. El programa continuarà amb la interpretació de la Fantasia en Blau de Manel Camp i que la Coma Big Band tocarà al costat de Manel Camp Quartet. Per acabar es podrà escoltar la Gershwiniana, un arranjament de Manel Camp amb tot de cançons de Gershwin molt conegudes en format selecció, en què la joventut i virtuosisme de la Banda Simfònica del Conservatori de Música – amb més de quaranta músics a l'escenari- s'unirà a l'experiència de Manel Camp, Lluís Ribalta, Horacio Fumero i Mathew Simon. 

Aquest concert s'emmarca dins del projecte De Minorisa a Carst amb el qual es celebrarà al llarg de tot l'any amb de diverses activitats els 75 anys del Manel Camp.

Les entrades que tenen un preu de 18 euros, (15 euros majors de 65 anys, menors de 25, Carnet Galliner i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.