Successos

Localitzen mort a Montserrat el jove de 28 anys desaparegut des de feia cinc dies

El grup caní de recerca i els GRAE dels Bombers, i un helicòpter i la Unitat de Muntanya dels Mossos han participat a la recerca

per Pere Fontanals, Manresa | 26 de maig de 2021 a les 08:14 |
Carles Sampera, a la foto petita | Arxiu
L'helicòpter dels Mossos va trobar aquest dimarts a les vuit del vespre el cos sense vida del jove manresà de 28 anys, Carles Sampera, en un barranc de Montserrat, a Collbató. El cadàver està en un lloc de difícil accés i l'aixecament del cadàver s'haurà de fer aquest dimecres al matí, segons ha explicat un portaveu dels Mossos a NacióManresa. Carles Sampera treballava a l'empresa Boehringer, amb seu a Sant Cugat del Vallès.

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb els GRAE i el grup caní de recerca i la Unitat de Munyanya dels Mossos d'Esquadra i un helicòpter portaven des de dimarts buscant al massís de Montserrat el noi, després que la seva família presentés denúncia per la seva desaparició després de quatre dies sense saber res d'ell.


Els Mossos d'Esquadra ja pensaven que podia estar en algun punt del massís de Montserrat, tot i que l'última vegada que se'l va veure, el dia 21 de maig, no va assenyalar-ho expressament.

 

Participació