S'obren les inscripcions de CEDEM Talent, un programa per treballar les competències emprenedores

El programa s'iniciarà el 3 de juny i constarà de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions adreçades a reforçar les aptituds i actituds per ser emprenedors amb èxit

Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 15:31h
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l'Ajuntament de Manresa ha posat en marxa una nova edició CEDEM Talent, un programa formatiu que té l'objectiu de treballar les actituds i les aptituds necessàries per ser una persona emprenedora d'èxit. El programa, amb places limitades, consta de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions formatives. S'ha obert el període d'inscripcions a aquesta adreça.

Des del CEDEM es valora aquesta proposta assegurant "que les aptituds i les actituds són competències tant o més importants que tenir una bona idea. Les idees no van soles, perquè el seu impacte depèn en gran manera de qui les executa". Des del servei de promoció econòmica municipal també es subratlla que "per treballar la competència emprenedora hi ha molts aspectes relacionats amb les qualitats personals i amb les habilitats interpersonals en què l'aprenentatge té un paper clau, de manera que es poden iniciar, desenvolupar i potenciar habilitats, actituds i valors que fomentaran i reforçaran el perfil emprenedor".

El programa es farà en sessions repartides entre els dies 3 i 22 de juny i es desenvoluparà de la següent manera:

Sessió 1: El meu valor afegit

Quin és el teu capital personal. Tingues-lo present i fes-lo créixer.

Dijous, 3 de juny de 9.30 a 12.30 h

Entrevista inicial

Aquí comença el viatge d'autodescobriment, canvis i evolució professional i personal. Sessió en la que es co-crearà amb el/la participant l'enfoc i el pla de treball del seu procés personal. Es complementarà amb testos de personalitat, anàlisi conductual DISC, mapa competencial, avaluació motivadors,...

10 o 11 de juny (data i hora a concertar individualment)

Sessió 2: Gestió emocional

Saber reconèixer l'estat emocional en el què ens trobem pe tal de què ens aporti beneficis concrets.

Dimarts, 15 de juny de 9.30 a 12.30 h

Sessió 3: Automotivació i soft skills

Les competències toves faciliten a la persona emprenedora habilitats per ser més eficaç i feliç en la gestió del propi negoci.

Dijous, 17 de juny de 9.30 a 12.30 h

Entrevista i valoració final

Revisar individualment expectatives establertes al principi del programa així com la consecució de metes per veure els avanços, ressituar-se i establir el pla d'acció.

21 o 22 de juny (data i hora a concretar individualment)