El FABA engega una campanya de micromecenatge per donar suport a l'edició de 2021

La nova edició del festival es portarà a terme entre el 26 de setembre i el 2 d'octubre

Imatge promocional del micromecenatge del FABA
Imatge promocional del micromecenatge del FABA | FABA
Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:22h
El Festival del Barri Antic de Manresa (FABA) inicia una campanya de micromecenatge per donar suport a una nova edició del festival que es portarà a terme entre el 26 de setembre i el 2 d'octubre.

La campanya de micromecenatge durarà fins al 23 de juny i qui ho desitgi pot participar de forma segura a través de la web del FABA. Els mecenes rebran un agraïment especial un cop finalitzada l'edició del 2021, en forma d'acte d'agraïment per a la gent que estima el FABA.

La campanya de micromecenatge s'inicia amb una campanya de comunicació que proposa un viatge per conèixer l'interior del FABA. Es presenta amb una metàfora del cos humà per veure com funciona el festival des de de dins.

La primera parada és la campanya de micromecenatge: els pulmons i l'oxigen. La col·laboració voluntària de mecenes que farà activar tot el sistema del FABA. El viatge continuarà amb altres parades per conèixer el cervell, la sang, el sistema nerviós i el cor del FABA.

El FABA, el Festival Artístic del Barri antic de Manresa, té com a finalitat generar noves relacions entre agents artístics i socials per tal d'establir un nou espai de creació a Manresa dins del recinte de l'Anònima, amb l'ànima de catalitzar tot el potencial artístic i social de la ciutat.