Detenen una conductora que gairebé quintuplica la taxa d'alcohol després d'accidentar-se i agredeix els policies

Els fets van passat dissabte a la nit a la carretera de Vic de Manresa

Redacció
24 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:30h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dissabte a la nit una veïna d'Olesa de Montserrat (el Baix Llobregat) de 38 anys, amb diversos antecedents, a qui se l'imputen diversos delictes. Els fets va ocórrer a 2/4 de 10, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant d'un accident de trànsit a la carretera de Vic, on un vehicle havia perdut el control i havia xocat contra les pilones de la vorera, arrencant-ne un total de set. Diversos testimonis van comunicar que la conductora semblava trobar-se sota els efectes de l'alcohol.

En arribar, els agents van iniciar el test de detecció d'alcoholèmia i la conductora va fer la primera prova, que va oferir un resultat de 1'14 mg/l. A partir d'aquest moment la conductora va deixar de col·laborar, no va voler continuar amb les proves de detecció i va començar a escridassar i amenaçar els agents, fins que va arribar el moment en què va donar una una puntada de peu a un policia i va agafar pel coll a una altra agent, motiu pel qual es va detenir.

A la conductora se la investiga per un presumpte delicte contra la seguretat en el trànsit i per atemptat a agents de l'autoritat.