Fira Ascensió

Manresa celebra un cap de setmana comercial amb la Fira de l'Ascensió

Més de 50 parades d'artesans omplen tres recintes adaptats a les mesures contra la Covid-19 en un cap de setmana en el què el comerç obrirà també diumenge

per Redacció, 22 de maig de 2021 a les 15:51 |
Presentació del cap de setmana de la Fira de l'Ascensió | AjM
Manresa acull aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de l'Ascensió, organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants, que comptarà amb la participació de més de 50 artesans. Les parades ocuparan espais amb aforament controlat a la plaça Sant Domènec, el Passeig Pere III davant la biblioteca del Casino i la plaça de Crist Rei. Diumenge 23 de maig és també un festiu amb permís d'oberturapel comerç, i per tant tot el comerç de la ciutat obrirà les portes. 

La UBIC Manresa agafa el pes de l'organització de la fira enguany després de conèixer-se la suspensió de l'Expobages la setmana passada, degut a què amb les restriccions actuals només permeten organitzar fires mercat, com és l'Ascensió, però no fires d'exposició, com l'Expobages. Lluny de restar potencialitat a la fira, el fet de celebrar l'Ascensió en solitari aquest any representa, segons la UBIC, una oportunitat per repensar els dos esdeveniments per separat i explorar l'Ascensió com la fira de primavera de la ciutat.


En aquesta línia, les principals associacions de comerç del centre urbà i la Regidoria d'Indústria, Comerç i Activitats de l'Ajuntament de Manresa s'han unit per "dinamitzar el màxim el cap de setmana i fer-lo el màxim atractiu", en paraules de la regidora, Núria Masgrau Fontanet. Així, s'han repartit diferents elements florals als eixos principals comercials: "convidem tothom a gaudir-ne; perquè malgrat sortir d'on sortim, cal donar vida als carrers, sortir de casa i gaudir de l'espai i del nostre comerç. Les associacions de comerciants estan fent un gran esforç per tornar a la normalitat i cal donar-hi suport".

 

Participació