1 de 10
Història i cinema

Memòria.cat publica més fotografies del rodatge del film «Plácido» a Manresa

Procedeixen de la col·lecció del manresà Francesc Escala Bartrolí

Una de les noves fotografies incorporades pertanyent a la col·lecció de Francesc Escala Bartrolí | Col·lecció de Francesc Escala Bartrolí
per NacióManresa, Manresa | 21 de maig de 2021 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Memòria i Història, a través del seu portal web Memòria.cat, ha publicat una vintena de fotografies més del rodatge de la pel·lícula Plácido a Manresa que s'afegeixen a les que va treure a la llum fa pocs dies, coincidint amb la celebració de la Setmana Plácido i amb els 60 de la gravació del film a la capital del Bages. Segons l'entitat, la majoria d'instantànies "són desconegudes i tenen un gran interès". D'aquestes vint que s'han afegit, n'hi ha tres que no tenen Manresa com a escenari principal: van ser fetes a Sant Andreu de Palomar, on es va rodar el final del llarg. 

Les instantànies procedeixen de la col·lecció del manresà Francesc Escala Bartrolí, que les ha cedit a l'Associació Memòria i Història de Manresa per a la seva difusió. 

 

Participació