L'aturen per comportaments estranys i descobreixen que duu un mòbil robat i que té una ordre de detenció

Els fets van tenir lloc aquest dijous a Manresa mentre una patrulla de la Policia Local circulava pel carrer Major, al barri del Poble Nou

Els fets van tenir lloc a Manresa mentre una patrulla de la Policia Local circulava pel carrer Major
Els fets van tenir lloc a Manresa mentre una patrulla de la Policia Local circulava pel carrer Major | AjV
NacióManresa
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:48h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir, aquest dijous, un veí de la ciutat, de 24 anys i amb antecedents, sobre qui pesava una ordre judicial de detenció. Els fets van tenir lloc a quarts de vuit del vespre, quan una patrulla de motoristes que passaven pel carrer Major va detectar com un home canviava, bruscament, la seva ruta perquè no coincidís amb la dels agents. La mateixa policia, en observar aquesta actitud, va posar-se en contacte amb el 092 per facilitar una descripció de l'individu en qüestió. 

Instants després, una altra patrulla no uniformada de la Unitat de Seguretat Ciutadana, va localitzar l'home i el va identificar. En fer-ho, el sistema informàtic policial va alertar que tenia ordre de detenció d'un jutjat penal de Manresa per un delicte de robatori amb força. Després d'escorcollar-lo, li van trobar dos telèfons mòbils (un dels quals era un dels que ja constava en els fitxers policials), motiu pel qual van procedir a detenir-lo. Els agents, a més, l'estan investigant per un presumpte delicte de receptació i d'altres conductes afins.