Atletisme

El Congost serà l'escenari d'un control de salts on hi participaran alguns dels millors atletes de l'Estat

Tindrà lloc aquest dissabte i està organitzat pel Club Atlètic Manresa

per NacióManresa, Manresa | 21 de maig de 2021 a les 11:24 |
El Congost serà l'escenari d'un control de salts on hi participaran alguns dels millors atletes de l'Estat | Arxiu particular MC
Aquest dissabte, 22 de maig, a la tarda, l'estadi d'atletisme del Congost acollirà un control de salts que comptarà amb la presència d'alguns dels millors atletes de l'Estat, una de les quals Mònica Clemente, formada i membre de la plantilla del club manresà. La jornada, organitzada pel Club Atlètic Manresa, permetrà als i les participants millorar els seus registres en les respectives disciplines.

En la disciplina de Perxa, entre els atletes assistents hi haurà la madrilenya Andrea San José (del FCB), que és qui ostenta el millor registre femení, de 4,35 metres; Clara Fernández (Nike Running), també perxista i amb un registre de 4,05 metres; Adrián Pérez (Tenerife Caja Canarias), amb uns brillants 5,30 meres, i Dídac Salas i Aleix Pi (FCB), ambdós amb uns gens menyspreables 5,20 metres.


Pel que fa a la Llargada, destaca la presència de la valenciana Maria del Mar Jover (Super Amara BAT), que va acreditar un salt de 6,20 metres durant la temporada 20-21.
 

 

Participació