«Ramon», l'emotiu monòleg sobre la por al compromís i a fer-se gran, arriba diumenge al Kursaal

Dirigida per Mar Monegal, la peça teatral es podrà veure a les sis de la tarda a la sala petita del teatre manresà

'Ramon', de Mar Monegal, aterrarà a la sala petita del Kursaal aquest diumenge
'Ramon', de Mar Monegal, aterrarà a la sala petita del Kursaal aquest diumenge | Promocional
NacióManresa
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:54h
La Sala Petita del Kursaal acollirà, aquest diumenge 23 de maig a les sis de la tarda, l'obra Ramon, dirigida per Mar Monegal i interpretada per Francesc Ferrer. Es tracta d'un emotiu monòleg en què els "tragabolas", les cintes de cassette i els pòsters enganxats a les parets tornen a la vida d'un "jove" de 39 anys enmig de totes les crisis possibles, entre les quals també s'hi troba la malaltia de la seva mare.

Francesc Ferrer dona vida a aquest personatge, que acabat de separar de la seva parella i mentre busca pis, s'instal·la a l'habitació on dormia quan vivia a casa els seus pares i encara era un adolescent. Allà es retroba amb la guitarra, la bicicleta estàtica i tot de cassettes que el transporten als anys 90. Des de la seguretat de la seva habitació, rememora el seu passat, però el que no s'imagina és que, en el present més immediat, la seva vida està a punt de canviar i de convertir-se en una autèntica muntanya russa.

Ramon és una tragicomèdia generacional que reflexiona sobre la por al compromís i la sensació d'eterna joventut amb què viu una gran part de la generació dels 80. 

Entrades

Les entrades per veure Ramon tenen un preu de 15 euros (de 12 per a majors de 65 anys i menors de 25 anys i per a aquelles persones que disposin del carnet Galliner) i es poden comprar presencialment a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç.