Joc

Obertes les inscripcions per participar en el 10è Torneig de Catan del CAE

Tindrà lloc el proper dijous, 27 de maig, de vuit del vespre a onze de la nit

per NacióManresa, Manresa | 21 de maig de 2021 a les 08:49 |
El 10è Torneig del Catan tindrà lloc el dijous 27 de maig | CAE
Aprofitant la reobertura de la restauració en horari nocturn, el Club del Joc del CAE ha decidit celebrar una nova edició del Torneig de Catan. Concretament, la desena, que tindrà lloc el proper dijous 27 de maig a la cafeteria-restaurant El Graner, ubicada al carrer Sobrerroca, 14, de Manresa. A diferència de les darreres edicions, el torneig tindrà una durada única d'un dia, amb tres torns de partides, que començaran a les vuit del vespre i culminaran a les onze de la nit, moment en el qual es donarà per tancada la jornada. 

Funcionament i inscripcions


Com funcionarà, enguany, la desena edició del Torneig del Catan? Per començar, els i les jugadores estaran dividits per taules de com a màxim quatre persones. Tenint en compte que s'hauran de jugar un total de tres partides, cadascuna d'elles tindrà una durada limitada de 45 minuts. Les dues primeres rondes es faran agrupant les participants de manera aleatòria, mentre que en la darrera, les taules de joc es configuraran en funció de les puntuacions assolides pels jugadors/es en les dues primeres partides.

Per participar al torneig, que es farà garantint les màximes mesures de seguretat (places limitades, espai ventilat, taules amb un màxim de quatre persones, ús obligatori de mascareta i dispensació de gel hidroalcohòlic) cal formalitzar una inscripció prèvia a través d'aquest enllaç


Sobre el Catan

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l'any 1995, se n'han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector.

L'any 2010 el joc Catan es va començar a editar en català. Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra cada any el 28 de maig. El Torneig de Catan compta amb la col·laboració del Graner -que cedeix l'espai- i de Devir -l'empresa editora del joc- i forma part d'un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Participació