Música

​Blaumut torna divendres al teatre Kursaal de Manresa amb les entrades exhaurides

La banda està fent una gira en acústic que porta per títol "0000"

per NacióManresa, Manresa | 19 de maig de 2021 a les 18:01 |
Blaumut arriba al Kursaal amb les entrades exhaurides | Promocional
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 21 de maig a les vuit del vespre el concert de Blaumut, que té les entrades exhaurides (amb un 50% de d’aforament) des de fa setmanes. La banda torna al teatre manresà per presentar la seva gira en format acústic 0000, que inclou els grans èxits i temes de l'últim treball discogràfic, anomenat 0001. Es tracta d'un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l'emocional i la més física. És el quart treball d'estudi de la banda després d'EquilibriEl Turista i El primer arbre del bosc.

Blaumut ha guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, una prova de la qualitat i popularitat d'un grup que compta, a més, amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; Bicicletes (3.660.000 visualitzacions) i Pa amb oli i sal (més de 6,6 milions de reproduccions). En directe, Blaumut s'ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. 


Durant l'espectacle al Kursaal s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

 

Participació