La Diputació inicia el mòdul bàsic d'higiene alimentària, dilluns a Navarcles

Tindrà lloc dilluns i dimarts, de 2/4 de 4 a 6 de la tarda

Redacció
07 de febrer del 2010
El taller, que es farà els dies 8 i 9 de febrer, de 15:30 a 18:00 hores, està adreçat als professionals amb tasques que incideixen directament sobre la salut de les persones i té com objectiu proporcionar als assistents els coneixements necessaris d'higiene i seguretat alimentària per aplicar en el seu lloc de treball.

Segons explica Dolores Gómez, diputada de l'Àrea, aquest departament "considera la formació com a un pilar fonamental per a la bona praxis en salut pública. Per això, el Servei de Salut Pública de la Diputació realitza periòdicament cicles d'activitats de capacitació al territori".

Les activitats estan adreçades a dos col·lectius diferenciats. Per una banda, les dirigides al personal tècnic municipal en salut pública, i, per altra, les adreçades als esmentats professionals amb tasques que incideixin en la salut de les persones.