Els colors de l'Arc de Sant Martí romanen de forma permanent en dos passos de vianants de Súria

En els passos de vianants de la plaça de Sant Joan i de la plaça de la Serradora

Brigada de l'Ajuntament de Súria pintant el pas de vianants
Brigada de l'Ajuntament de Súria pintant el pas de vianants | AjSú
Redacció
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 21:27h
Els colors de la bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol del moviment LGTBIQ+, romanen de forma permanent en el centre urbà de Súria des d'aquest dilluns 17 de maig en els passos de vianants de la plaça de Sant Joan i de la plaça de la Serradora. Amb aquesta acció es vol expressar l'adhesió de l'Ajuntament de Súria al Dia Internacional contra l'LGTBIfòbia, que es commemora aquest dilluns.

A més dels colors de la bandera de l'Arc de Sant Martí, en els dos passos de vianants es posaran missatges de sensibilització contra aquest tipus de discriminació.

D'altra banda, la bandera de l'Arc de Sant Martí ha estat col·locada a la façana principal de la Casa de la Vila, que aquesta nit també serà il·luminada amb els seus colors.

Aquestes accions han estat impulsades per les àrees municipals d'Igualtat i Joventut com a mostra d'adhesió al Dia Internacional, que enguany està dedicat d'una forma especial a la defensa dels drets de les persones d'aquest col·lectiu que es troben en situacions de vulnerabilitat a causa de la pandèmia.
Arxivat a