Una setmana del retorn als sopars: com ho estan vivint els restauradors del Bages i el Moianès?

NacióManresa parla amb els responsables de vint establiments gastronòmics per saber si la reobertura -pràcticament- total dels locals els ha portat més alegries que maldecaps

La plaça Major de Manresa durant el vespre del primer divendres de reobertura de restaurants per sopar
La plaça Major de Manresa durant el vespre del primer divendres de reobertura de restaurants per sopar | NCB
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:38h
Si hem de jutjar per l'ambient que hi havia a les terrasses dels bars i restaurants de Manresa durant les passades nits de dijous, divendres i dissabte, podríem afirmar sense por d'equivocar-nos que el primer cap de setmana de represa de sopars ha estat tot un èxit. Tampoc era difícil de predir que, amb la caiguda del toc de queda i la possibilitat d'estar fent una cervesa a partir de les cinc de la tarda i fins les onze de la nit, el volum de clientel·la en locals de restauració augmentaria considerablement. 

Però si bé és cert que la feina als bars i restaurants, durant aquests primers dies de reobertura pràcticament total, ha incrementat de manera notòria, també és ben real que no tots els locals són iguals, ja sigui per les característiques que tenen, pel servei que ofereixen, per la ubicació o per les casuístiques econòmiques. En aquest sentit, el que han estat flors i violes per a alguns, per a d'altres no ha significat gairebé res.

És per això que des de NacióManresa hem volgut parlar amb una vintena de restauradors de les comarques del Bages i el Moianès perquè ens expliquin com ha estat aquesta represa de contacte d'horaris (gairebé) normalitzats. Ja veureu que hi ha respostes que no tenen res a veure: