El BC Manresa Drac's venç el CB Barcelona i es posa líder de Primera Divisió

Un "hit" al camp oposat de José González impulsava dues carreres que donaven la victòria als manresans

El BC Manresa Drac's continua la seva bona temporada
El BC Manresa Drac's continua la seva bona temporada | Drac's
Redacció
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:03h
El BC Manresa Drac's ha aconseguit aquest diumenge una important victòria, per 5-4, davant del CB Barcelona, que fins aquesta jornada era líder de la classificació de la Primera Divisió catalana. El partit va servir, també, per estrenar les millores al camp de beisbol de Manresa, on destaca la sembra d’herba natural al outfield.

El partit va tenir dos moments clau. A la setena entrada, i perdent els Drac's per 1-3, el jugador manresà Rafael Pérez connectava un home run pel centre del camp que empatava el partit 3 -3. Posteriorment, a la novena i darrera entrada, amb bases plenes i perdent el Manresa 3-4, el batejador dels Drac's José González connectava un hit al camp oposat, impulsant dues carreres que permetien finalitzar el partit amb victòria dels Drac's 5-4.

En la tasca defensiva cal destacar una setmana més el llançador Kerson Trinidad que ha estat dominant en tot moment la potent ofensiva del equip rival.

Amb aquesta victòria, el BC Manresa Drac's se situa en la primera posició amb un quàdruple empat juntament amb el Barcelona, L'Hospitalet i el Barcino, tots 4 equips amb 2 derrotes i 5 victòries.

En aquest partit s'ha fet la presentació en societat del nou patrocinador dels Drac's, la multinacional japonesa Tungaloy amb seu a Manresa amb qui s'ha arribat a un acord per col·laborar amb el club de beisbol els propers anys.