El BAXI Manresa s'assegura l'onze lloc a la lliga Endesa

Els bagencs tenen moltes opcions de jugar competició europea la temporada que ve

El BAXI Manresa s'ha assegurat quedar com a mínim a l'onzena posició
El BAXI Manresa s'ha assegurat quedar com a mínim a l'onzena posició | J. Alberch
16 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:54h
La lliga Endesa està ja gairebé al dia. Aquest cap de setmana s'han disputat dos partits amb especial interès per al BAXI Manresa. L'UCAM Múrcia – Morabanc Andorra va acabar amb victòria dels pirinencs i impedeix que els murcians puguin atrapar el conjunt bagenc. Tampoc pot fer-ho des de fa alguns dies el Casademont Saragossa. Per tant, el BAXI Manresa no podrà quedar més avall de l'onzena posició. L'altre partit amb interès per als manresans ha estat el Baskonia – Unicaja de Màlaga d'aquest diumenge. Els andalusos ha vençut a uns vitorians encara convalescents i es situen de forma provisional en lloc de playoff

A dia d'avui, no es pot assegurar res de forma categòrica però l'onzè lloc que ocupa el BAXI Manresa li podria obrir novament les portes de les competicions europees. En bona mesura dependrà de les invitacions que s'acabin concedint a les diferents competicions però les opcions manresanes són altes. 

El BAXI Manresa encara conserva unes petites opcions de ser al playoff. Per ser-hi, l'equip de Pedro Martínez ha de derrotar el proper diumenge el Baskonia i cal també que tant Andorra com Gran Canaria perdin els dos compromisos que els hi falten i que Unicaja Màlaga en perdi com a mínim un. 

- Resultats i classificació
Arxivat a