El Manresa FS perd contra l'Hospitalet i perd les últimes opcions d'entrar a la copa del rei (3-4)

Bon partit dels manresans que es van veure superats per un equip que lluita per la segona plaça

16 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:06h
El partit del Manresa FS contra l'Hospitalet Ballsport passava per una última i remota opció dels manresans per entrar a la copa del rei i en canvi, l'Hospitalet s'hi jugava seguir lluitant per la segona plaça que dona els play off d'ascens a segona divisió. Aquest fet va pesar sobre el parquet del Pujolet amb un Manresa que, fent un gran partit, va tenir l'obstacle del factor sort i en moments puntuals l'arbitral, i va acabar perdent 3-4.

Primera part intensa i elèctrica amb dos equips ofensius que posaren la defensa en una línia molt elevada a la pista. Una acció desafortunada va propiciar que Èric en pròpia porta fes el primer gol dels visitants. Poc desprès, un defectuós control va suposar que Chechi no perdonés el segon gol. Va ser Noguera qui va reduir diferències deixant als manresans dins el partit abans del descans.

A la represa, només començar gerro d'aigua freda amb un gol d'Alba. El Manresa FS insistia i va posar una pilota al pal i altres ocasions de gol. En una d'elles, un defensor visitant interceptava la pilota clarament amb el colze i els àrbitres van ignorar la jugada. Poc desprès, una altre acció confosa a l'àrea visitant, tampoc senyalitzada. Amb aquesta situació, Albert Manzanares va ordenar joc de cinc en els últims cinc minuts de partit on Asis va reduir diferències però un minut després David Ruiz sentenciava amb el quart gol. En una falta molt ben executada i amb estratègia, els manresans feien el tercer gol i van viure un últim minut de partit amb opcions.

Dissabte vinent, la segona B viu jornada de descans. El Manresa FS, però, haurà de jugar els 9 minuts davant Barceloneta que va determinar el TAD. També hi haurà un Hospitalet Mataró que dirà molt al desenvolupament de la lliga.

Manresa FS: Aleix, Noguera, Josan, Pep Costa i Nil. Asis, Eric Castillo, Manu, Gerard, Santa i Adil.

Hospitalet Bellsport: Miñano, Uri, Alba, David Ruiz i Garcia. Alegre, Nerin, Uri, Ivan,  Iglesias, Chechi i Condominas.

Àrbitres: Sergio Guerrero i Adrià Garcia.

Gols: 0-1 Eric Castillo pp 8,  0-2 Chechi 9,  1-2 Noguera 13, 1-3 Alba 22,  2-3 Asis 36, 2-4  David Ruiz 37,  3-4 Asis 39