El femení del CN Minorisa derrota el CN Sant Andreu amb més dificultat que l'esperada (8-4)

Les manresanes van anar davant en el marcador des del gol inicial de les visitants

El CN Minorisa ha superat el Sant Andreu
El CN Minorisa ha superat el Sant Andreu | Simón Noguera
15 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:48h
El femení del CN Minorisa ha hagut de treballar més de l'esperat per a superar 8-4 un CN Sant Adrià que ha lluitat cada pilota durant tot el partit. Han estat les visitants que han marcat primer, però Flores i Toribio donaven la volta al marcador abans de finalitzar els primers vuit minuts. Malgrat disposar de dues jugades de superioritat per ampliar l'avantatge, el marcador no s'ha mogut fins al segon període, quan els gols de Peirón i César, posaven el 4-1 en el lluminós a la mitja part.

El tercer període ha estat disputat, d'intercanvi golejador, però de manera desigual, ja que els dos primers han estat per a les adrianenques, que se situaren 4-3, però llavors la reacció de les de López ha fet que les coses tornessin al seu lloc, amb gols de Vadillo i de Flores per dos cops, que han deixat el 7-3 a falta de l'últim període. D'aquesta manera, sense patir, amb un empat parcial a un gol, amb gol de César, s'ha tancat el partit 8-4.

CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, M Coll, A Toribio 1, L Flores 3, MY Fernàndez, J César 2, G Vadillo 1, I Peirón 1, J Peirón.

CN Sant Adrià: M Valldesora, M Neira, M Alfocea, C Nicolau, F Bou 1, A Macias, P Franco, M Aragón, H Occhionero , A Cissé 2. M Campillo 1, X Lahoz.

Arbitratge a càrrec de Calvo i Trojan. Van assenyalar set exclusions a jugadores locals per deu a les visitants.

Parcials: 2-1, 2-0, 3-2, 1-1.