El Manresa FS apurarà dissabte contra l'Hospitalet les últimes opcions per ser a la copa del rei

Als manresans només els val la victòria en els tres partits que els queda i esperar als altres resultats

Redacció
14 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:48h
El Manresa FS afrontará dissabte (19h) el partit contra l'AE L'Hospitalet Bellsport desprès de la victòria dissabte passat a la pista de l'Escola Pia de Sabadell. Aquells tres punts li han donat aire al conjunt manresà, tot i que les opcions de classificació per a la copa del rei son mínimes. Tot passa per la victòria al Pujolet aquest dissabte, mantenir la victòria dia 22 de maig durant els 9 minuts que queden de joc amb la Barceloneta i sumar una nova victòria en l'últim partit a Martorell. Això vol dir aconseguir tots els punts i esperar als resultats de la resta d'equips. 

L'Hospitalet és un rival que encara aspira a tot i pot intentar ser segon i classificar-se per al play off d'ascens. Les opcions dels del Barcelonès passen en gran part pel que faci a Manresa.

L'Hospitalet té 42 punts i ha fet una segona fase amb tres tres victòries i dues derrotes. Ha perdut amb el Mataró i la Barceloneta i ha guanyat amb el Natació Sabadell dos cops i el Manresa. Ara li resta jugar a Manresa, el partit ajornat davant el Mataró i tancar la lliga a casa seva davant la Barceloneta. 

El Manresa es ara amb 39 punts, a tres d'un lloc de la copa del rei. Tot i les minses possibilitats, sumar 45 punts al final de la lliga li podria donar alguna opció.