Museus

El Museu de la Vinya i el Vi de Sant Fruitós organitza propostes de natura i cultura

En el marc del Dia Internacional dels Museus

per Redacció, 13 de maig de 2021 a les 16:40 |
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que se celebrarà el 18 de maig, el Museu de la Vinya i el Vi ha programat propostes per a tots els públics per tal de celebrar-ho.

Aquest dissabte 15 de maig es durà a terme la caminada Aigua i Memòria, una ruta de 10 km que durant 4 hores permetrà als participants conèixer la importància de l'aigua al municipi. Se sortirà a les 8 del matí des del Museu i es recorreran els horts de La Sagrera per continuar vorejant el polígon de Sant Isidre fins a arribar a Sant Iscle, a continuació s'arribarà al Parc de l'Agulla resseguint el recorregut de la Sèquia per retornar a Sant Fruitós de Bages.


El diumenge 16, a les 9 del matí, es realitzarà una ruta més curta, dirigida a públic familiar. Serà una caminada circular d'uns 5 km que mostrarà més en detall la zona dels horts de La Sagrera passant per l'ermita de Sant Isidre. L'aforament per a realitzar aquesta ruta ja està complet.

El mateix diumenge, a les 12 del migdia al davant del Museu, es podrà gaudir de l'espectacle de dansa contemporània Empelt on dues dones de la terra que amb força es mouen, s'empelten i lluiten per un món i un paisatge diferent al compàs d'una veu amb personalitat pròpia.


Les persones que vulguin participar en la caminada llarga o gaudir de l'espectacle Empelt poden reservar la seva invitació gratuïta a aquest enllaç.

Finalment el dimarts 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es realitzarà una jornada de portes obertes a l'equipament i cada persona que el visiti rebrà un petit obsequi.

 

Participació