La campanya de recollida d'excrements de gossos de Santpedor finalitza amb 75 identificacions

Es va posar en marxa fa tres setmanes i ha aconseguit el cens d'una vintena d'animals nous

Redacció
13 de maig del 2021
Actualitzat el 14 de maig a les 9:16h
La campanya A Santpedor, qui la fa la caga es va engegar el 21 d'abril per posar focus en una problemàtica persistent al poble: l'abandonament de caques i pipis de gos als carrers. La iniciativa tenia per objectiu conscienciar la població de la importància de tenir cura dels espais comuns per una bona convivència i fer-ne partícip tota la població per fer de Santpedor un poble més net i amable. Després de tres setmanes en funcionament, la regidoria de salut pública valora molt positivament l'impacte que ha tingut.

La campanya informativa, a través de vídeos i vinyetes difoses a les xarxes socials i també en paper, ha comptat amb la Policia Local, que ha explicat als ciutadans la campanya i l'ordenança, verificant que els gossos estiguessin censats, amb xip i es fessin càrrec dels excrements. Durant les tres setmanes de campanya informativa la Policia Local ha fet 75 identificacions i els propietaris han registrat a l'Ajuntament una vintena d'animals de companyia al cens.

La regidoria de Salut pública i la Policia Local de Santpedor donen per finalitzada la campanya informativa al carrer. Els canals d'informació de l'Ajuntament continuaran fent difusió de la campanya i l'ordenança, i entrarà la segona fase de la campanya, on la Policia Local sancionarà als propietaris que no tinguin els animals censats i amb xip o que no es facin càrrec dels excrements. 
Arxivat a