Imagina't continua dissabte a la sala petita del Kursaal amb «Petit o gran?» d'Albert Vinyes

Les entrades estan exhaurides i s'aplicaran les mesures de seguretat amb l'ús de la mascareta durant les representacions

Albert Vinyes porta «Petit o gran?» al Kursaal
Albert Vinyes porta «Petit o gran?» al Kursaal | Promocional
Redacció
13 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:38h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 15 de maig a la Sala Petita del Kursaal amb Petit o gran? d'Albert Vinyes. L'espectacle, recomanat a partir d'1 any i pensat per apropar el personatge del pallasso als més petits de la casa, es podrà veure en dues sessions (17h i 18.30h) que ja han exhaurit les entrades (amb l'aforament del 50%). 

En Betu arriba al Teatre amb la seva maleta, es transforma en pallasso davant dels petits, i a través de cançons conegudes per els nens i nenes, els fa passar una estona de descobriment d'aquest personatge que acaba despullant-se de disfressa i pintures, per tornar a marxar com ha arribat, una persona "normal".

És sabut per molts que hi ha gent que té fòbia als pallassos, aquesta sovint ve d'una mala primera experiència amb un personatge excessivament pintat, vestit amb colors llampants que no empatitza amb la suau energia del nen. En aquest espectacle es respecta l'energia de l'infant per aconseguir la seva simpatia cap al personatge.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representació.