Manresa acollirà el rodatge de la segona temporada de la sèrie «Paraíso» de Mediapro

La gravació es farà sobretot a Begur i Barcelona, però a la capital del Bages té reservats 9 dies de filmació

Imatge promocional de la primera temporada de «Paraíso»
Imatge promocional de la primera temporada de «Paraíso» | Movistar+
12 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:01h
Manresa tornarà a acollir el rodatge d'una sèrie per a plataformes de televisió. El proper 17 de maig Mediapro començarà el rodatge de la segona temporada de la sèrie Paraíso, dirigida per Fernando González Molina (Palmeras en la nieve, Tres metros sobre el cielo) i, tot i que encara no s'ha concretat la data, el rodatge inclou 9 dies de filmacions a la capital del Bages, segons ha pogut saber NacióManresa.

La primera temporada de la sèrie es va oferir per la plataforma Movistar+ i en aquesta segona temporada, la història de la misteriosa desaparició de Sandra, Eva i Malena es rodarà principalment a Begur i Barcelona, però tindrà també la seva pinzellada manresana.

Les actrius i actors principals que participaran en aquesta segona temporada són Macarena García, Iñaki Ardenaz, Gorka Otxoa, Pau Gimeno, Cristian López, León Martínez, Héctor Gozalbo i María Romanillos.

Llevant, final de l'estiu de 1992 en un poble de la costa. Sandra, Eva i Malena, de 15 anys desapareixen en una discoteca sense deixar rastre. La policia no sembla estar buscant en la direcció correcta. Per això, Javi, el germà petit de Sandra, comença una investigació amb Quino i Álvaro, els seus millors amics, i Zeta, el pinxo de la classe. Junts descobreixen que qui tenen a la seva germana no són d'aquest món.