Universitat

El Campus Universitari de Manresa celebrarà dissabte la jornada de portes obertes en format virtual

Els futurs universitaris podran conèixer els estudis que s'ofereixen, resoldre dubtes sobre graus o màsters i les seves sortides professionals

per Redacció , 12 de maig de 2021 a les 10:25 |
Part del Campus Universitari de Manresa | AjM
El Campus Universitari de Manresa, que engloba totes les universitats de la ciutat (UManresa – Fundació Universitària del Bages, Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya de Manresa), celebrarà aquest dissabte 15 de maig les jornades de portes obertes en format virtual.

A la UPC la jornada començarà a les 10 h amb una presentació de l'escola i, seguidament, es faran sessions de videoconferència específiques per a cada grau i màster. Les persones interessades a participar-hi s’han d’inscriure prèviament a través d’aquest enllaç


Les portes obertes de la UManresa – Fundació Universitària del Bages s’iniciaran a les 10 h a través de la pàgina web creada expressament per mostrar l’oferta universitària de les Facultats de Ciències de la Salut i Socials de la UVic – UCC i del Campus Professional. En aquesta pàgina web ja s'hi pot trobar informació exhaustiva i detallada de l’oferta d’estudis, tant de grau com de Formació Professional de Grau Superior. Així mateix, qualsevol persona que hi accedeixi pot demanar informació a través del xat.

La UOC de Manresa respondrà a tothom qui vulgui assessorament sobre l'oferta formativa al correu uocmanresa@uoc.edu.


Les portes obertes permetran als futurs universitaris i universitàries conèixer els estudis que s’ofereixen, resoldre dubtes sobre graus o màsters i les seves sortides professionals, així com conèixer les instal·lacions del centre, la vida universitària, la mobilitat internacional o les pràctiques a empreses, entre altres.

Manresa Campus Universitari

La marca Manresa Campus Universitari és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Manresa, les universitats UPC Manresa-EPSEM, UManresa-FUB, Universitat Oberta de Catalunya (Seu territorial de Manresa) i la Biblioteca del Campus Universitari (BCUM), que té per objectiu promocionar Manresa com a ciutat universitària.

 

Participació