Nou canal de Telegram per informar sobre el model de recollida amb contenidors tancats a Balsareny

Per subscriure-s'hi, només cal tenir el Telegram instal·lat i buscar el canal "Separa Obre Tanca Balsareny"

Canal de Telegram del sistema de recollida de Balsareny
Canal de Telegram del sistema de recollida de Balsareny | CBGR
Redacció
12 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:21h
El model Separa Obre Tanca, de recollida de residus amb contenidors tancats, ja està consolidat a Balsareny amb uns resultats molt positius que han fet pujar de manera molt important l'índex de recollida selectiva. Per informar al màxim la ciutadania, el Consorci del Bages per a la gestió de residus, amb la col·laboració de l'Ajuntament, crea un canal Telegram en què s'anirà donant informació periòdica de la recollida de residus al municipi, consells per millorar la separació a casa i dades d'interès. A més, aquest canal servirà per poder avisar de forma immediata la ciutadania en cas de qualsevol incidència o avaria en el sistema.

Per seguir-lo, només cal tenir l'aplicació Telegram instal·lada i buscar el canal Separa Obre Tanca Balsareny. A partir del moment en què una persona se subscrigui al nou canal, anirà rebent al Telegram totes les informacions i novetats.

És important recordar que continua actiu el whatsapp d'atenció a l'usuari que ja ha funcionat fins ara, al qual la ciutadania pot adreçar-se per comunicar qualsevol incidència, o resoldre dubtes o preguntes. Es tracta del número 605 33 28 40.

Les bones dades de reciclatge a Balsareny

L'any 2020, en què s'ha consolidat el nou sistema de recollida, Balsareny ha augmentat un 37,5% el seu percentatge de recollida selectiva respecte de l'any anterior i ha reduït la generació de rebuig un 54,5%. La taxa de selectiva al municipi se situa en un 75%, molt per sobre de la mitjana dels ens consorciats, que és del 35%.