Dissabte es posen a la venda les entrades del Toc de Dansa del Kursaal

Es podran comprar entrades per als espectacles d'Ángel Corella, el ballet de Víctor Ullate i els francesos Wanted Posse que es podran veure al Kursaal aquest primer semestre

Redacció
05 de febrer del 2010
Aquest dissabte, 6 de febrer, es posen a la venda les entrades per als espectacles del Toc de Dansa que es podran veure aquesta propera temporada a la sala gran del Kursaal. Serà a partir de les 11 del matí que es podran comprar a taquilla per telèfon i per internet (www.kursaal.cat). A partir de les 9 del matí es donarà un número a cada persona que hi hagi fent cua. L'abonament costa 75 euros.

Us recordem que el Toc de Dansa el formen els espectacles del Ballet de Víctor Ullate, actuarà al Kursaal el 14 de març (a les 6 de la tarda), la companyia d'Ángel Corella que ho farà en dues sessions el 17 d'abril a 2/4 de 10 del vespre dins del Toc i el 18 d'abril a les 6 de la tarda; i els francesos Wanted Posse el 15 de maig a 2/4 de 10 del vespre.

Dissabte hi haurà obert l'Espai Gastronòmic, el bar-restaurant del Kursaal, a partir de les 9 del matí.

Les entrades soles dels espectacles del Toc de Dansa es podran comprar a partir del dimarts 9 de febrer, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). Les entrades individuals per al ballet de Víctor Ullate costaran 36 euros, per a d'Ángel Corella, 35 euros i per a l'espectacle Transe, 25 euros.