coronavirus

El nombre d'ingressats amb Covid-19 als hospitals de Manresa creix fins a 87, tot i que els crítics baixen

En l'última setmana hi ha hagut 6 defuncions i 62 nous ingressos a l'hospital de Sant Joan de Déu

per Pere Fontanals, Manresa | 11 de maig de 2021 a les 16:37 |
Àrea Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Althaia
En nombre d'ingressats amb coronavirus als hospitals de Manresa no para de créixer, malgrat l'avanç de la vacunació i l'aixecament de les mesures de restricció. Aquest dimarts, 81 pacients faran nit a les unitats d'aïllament de l'hospital de Sant Joan de Déu, i 6 més a les de l'hospital de Sant Andreu. En total, 87, 9 més que fa una setmana i 12 més que fa dues setmanes.

Igualment, el número de defuncions tampoc no s'atura i des de dimarts passat han mort 6 pacients que es trobaven ingressats a les àrees Covid de Sant Joan de Déu, que sumades a les 5 de la setmana anterior, fan un total d'11 defuncions de pacients amb coronavirus en les últimes dues setmanes.


El número de pacients amb coronavirus aquest dimarts baixa lleugerament respecte de dimarts passat i se situa en 13, una xifra molt alta, però que marca una tendència a la baixa respecte de fa dues setmanes, quan n'hi havia 19.

Pel que fa a les altes de les àrees d'aïllament, l'hospital de Sant Joan de Déu n'ha donat 46 i l'hospital de Sant Andreu, 1 més, en l'última setmana. En aquest mateix període, però, han ingressat 62 nous pacients a les unitats d'aïllament de Sant Joan de Déu.

 

Participació