BAXI seguirà sent el principal patrocinador del Bàsquet Manresa els propers 3 anys

Aquest dimarts s'ha presentat al Nou Congost l'acord de renovació en un acte amb els màxims responsables i la plantilla del BAXI Manresa

VÍDEO Renovació del patrocini entre BAXI i Bàsquet Manresa
VÍDEO Renovació del patrocini entre BAXI i Bàsquet Manresa | Bàsquet Manresa
Redacció
11 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:10h

BAXI seguirà sent el principal sponsor del Bàsquet Manresa les properes 3 temporades. D'aquesta manera, la marca de climatització es convertiria en un patrocinador històric després de 6 anys donant nom a l'equip. La renovació de l'acord de patrocini s'ha presentat aquest dimarts al migdia al Nou Congost amb el CEO de BAXI, Jordi Mestres, i el president del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, acompanyats de la plantilla del BAXI Manresa.

El BAXI Manresa seguirà sonant a la Lliga Endesa durant els propers 3 anys. L'empresa líder en climatització segueix donant confiança al Bàsquet Manresa, i continua d'aquesta manera una aventura que arribaria fins als 6 anys. L'acord s'ha presentat aquest dimarts al migdia en un acte al Nou Congost, on han intervingut el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, i el CEO de BAXI, Jordi Mestres, acompanyats per l'entrenador Pedro Martínez i el capità de l'equip, Guillem Jou. 

BAXI va arribar al patrocini del Bàsquet Manresa l'estiu del 2018, amb l'equip ascendit des de la Lliga LEB. Des de llavors, el BAXI Manresa ha aconseguit classificar-se per als play-off i tornar el club a la competició europea més de 20 anys després.

Quant a BAXI

BAXI, companyia líder i referent en solucions de climatització, és una empresa integrada dins el grup BDR Thermea, amb presència i fàbriques a Europa. A Espanya i Portugal, BAXI compta amb 1.150 col·laboradors i amb un volum de negoci de 220 milions d'euros, incloent tota la xarxa de Servei Tècnic Oficial vinculada a la marca. Disposa d'una planta de producció d'equips d'energia solar a Castellbisbal (Barcelona), seus corporatives a Madrid, Barcelona i Lisboa, instal·lacions logístiques a La Pobla de Claramunt (Barcelona) i quatre centres de formació a Madrid, Barcelona, Oviedo i Leiria (Portugal).

La firma es caracteritza actualment per la seva innovació i la seva aporta per l'eficiència i les energies renovables, sent el major exportador de panells solars del nostre país. BAXI ofereix solucions avançades de climatització, tant per a aplicacions residencials com instal·lacions terciàries, que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, emissors i equips d'aire condicionat, entre altres productes.
Arxivat a