1 de 10
Fibromiàlgia

L'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà dimecres de blau fosc pel Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Fatiga Crònica

El consistori dona suport a la petició de l'Associació Catalana d'afectades i afectats de fibromiàlgia i altres síndromes de fatiga crònica amb l'objectiu de sensibilitzar sobre aquestes malalties

La façana de l'Ajuntament de Manresa, de blau fosc | AjM
per Redacció, 10 de maig de 2021 a les 15:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa se sumarà a la commemoració del Dia Mundial  de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i il·luminarà de color blau fosc la façana de l'edifici consistorial aquest dimecres 12 de maig, en horari de 20.55 a 22.30 h. D'aquesta manera, el consistori dona resposta a la petició de l'Associació Catalana d'afectades i afectats de fibromiàlgia i altres síndromes de fatiga crònica. 

Els objectius del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica són donar a conèixer l'existència d'aquestes malalties, incidir en la necessitat d'investigar els factors de predisposició i de desencadenament, i destacar la importància de fer-ne la detecció precoç. Aquestes malalties les pateixen entre el 3% y el 6% de la població mundial.


La data d'aquesta celebració commemora el naixement de la infermera britànica Florence Nightingale, que va patir una malaltia d'aquestes característiques als 40 anys i va passar la resta de la seva vida al llit.

 

Participació