Escalada

La moianesa Rut Monsech participa al Campionat d'Europa juvenil d'escalada a Perm

Va finalitzar sisena en la combinada Overall de dificultat, velocitat i bloc

per Redacció, 9 de maig de 2021 a les 18:38 |
La moianesa Rut Monsech durant el campionat disputat a Rússia | Federació d'Escala de Rússia
La moianesa Rut Monsech ha iniciat la temporada internacional sub-20 al Campionat d'Europa juvenil d'escalada a Perm (Rússia), que s'ha disputat entre l'1 al 5 de maig. Monsech ha participat en les tres modalitat d'escalada, format Overall (escalada Olímpica): dificultat velocitat i bloc.

En la categoria de dificultat, va lluitar en les dues vies classificatòries i va passar a semifinals en 7è lloc. Finalment va quedar fora de la final per un desequilibri al intentar creuar un peu, quedant en 17è lloc de la general.


En la modalitat de bloc, tot i les males sensacions, va quedar 15ena de la classificatòria i a semifinals va obtenir el 12è lloc. Pel que fa a velocitat, va quedar en el lloc 15è amb un temps de 12,17 segons, acostant-se al seu rècord personal de 12,08.

En la classificació general de les tres modalitats, Monsech va finalitzar 6a en el Overall.


Rut Monsech, del Pati Vertical de Manresa i afiliada al Club Excursionista Alpicat (Segrià), forma part de la selecció catalana i estatal des de l’any 2016 i 2017 respectivament. Després d'un any i mig de poques competicions per la situació pandèmica, Monsech comença amb moltes ganes sobretot en la especialitat absoluta, on també el seu germà Guillem participarà a la Copa del Món absoluta a Villars (Suïssa) . L'objectiu de tots dos és participar en els Jocs Olímpics de París 2024.

La propera convocatòria tindrà lloc l'11 i 12 de juny a Imst (Austria) a la Copa Europa Juvenil de Dificultat (European Youth Cup Lead).

 

Participació