La segona neteja perimetral convocada per la Travessa cap al 2022 aplega uns 35 voluntaris

S'ha fet a l'entorn del Pont Vell, barri de Sant Pau i el Pou de la Llum

Neteja sota el Pont Vell de Manresa
Neteja sota el Pont Vell de Manresa | I2022
Redacció
09 de maig del 2021
Actualitzat a les 14:09h
Aquest dissabte ha tingut lloc la segona neteja perimetral convocada per la Travessa cap al 2022. En aquesta ocasió hi han participat unes 35 persones i s'ha comptat amb la col·laboració de les associacions de veïns de Sant Pau i de la Balconada.

La segona neteja perimetral de Travessa cap al 2022 ha començat amb la concentració dels participants al Parc de la Seu. D'aquí, s'han desplaçat fins al camí que hi ha a partir del Pont Vell que transcorre paral·lel al riu, on han començat pròpiament amb la neteja del bosc de ribera. Després s'ha pujat fins a l'ermita de Sant Pau que l'han obert expressament per aquesta ocasió i on hi passava Sant Ignasi per rebre consell espiritual del prior Alfonso de Agurreta.

Cap al migdia, els participants han visitat la capella, i l'associació de veïns de Sant Pau ha ofert un petit piscolabis. Després, la neteja ha seguit fins al Pou de Llum, que és el monument del xilè Fernando Prats en la probable ubicació on Sant Ignasi va tenir l'Exímia Il·lustració del Cardener, i on s'ha tancat l'activitat.

La propera neteja perimetral serà el dissabte 5 de juny i tindrà lloc al barri de la Guia, altiplà de Santa Caterina i l'antic monestir de Sant Cristòfol.