El Manresa FS competeix fins al final i supera l'Escola Pia de Sabadell (5-7)

Partit molt complert dels manresans quan gairebé no queden aspiracions a la lliga

09 de maig del 2021
Actualitzat a les 0:08h
Un Manresa FS sense gairebé aspiracions va donar la cara davant una Escola Pia que estava invicte al llarg d'aquesta fase pel play off d'ascens, i la va acabar derrotant per 5-7. Elevada intensitat de joc a la primera part per part dels dos equips. Els locals varen impregnar una defensa pressionant que els manresans varen saber superar sortint de la pressió amb joc de toc d'alta qualitat.

Una jugada d'estratègia i un contracop varen deixar un parcial de 0-2 al marcador reduït només a mitjans del primer temps pels locals, que es veien superats en totes les seves línies pel bon joc bagenc. Als inicis, el Manresa va patir la lesió d'Asis, que no va poder jugar en tota la resta del partit.

A la segona part, el Manresa FS va augmentar l'electrònic fins arribar a un parcial d'1-4. Al minut 9 del segon temps, els àrbitres ja havien posat als manresans amb cinc faltes de forma molt rigorosa. En canvi, no varen expulsar un jugador local després d'entrar per darrere sense opcions de pilota a Pep Costa.

Aquesta acció podria haver fet canviar el partit. És més, Adil, marejat, no va sortir al segon temps a la porteria i va ser substituït pel juvenil Arnau, ja que Aleix estava sancionat. El propi Arnau a pròpia porta i Povedano reduïen diferències. I només va faltar la senyalització d'una inexistent falta del Manresa amb la qual, de doble penal, Jordi Sardà empatava el partit a quatre gols a quatre minuts per al final.

L'Escola Pia mai no havia anat per davant en el marcador durant tot el partit i ara tenia l'ocasió de fer-ho. El Manresa FS, però, en una pista de característiques reduïdes i incòmode, es va refer i en una jugada estratègica Josan feia el cinquè a un minut i mig pel final, quan la Pia estava en el seu millor moment.

Pedro Donoso va ordenar joc de cinc amb porter jugador, i els manresans pescaven una pilota i feien el sisè a porta buida. Un gol que va ser reduït per Viada sense conseqüències ja que el setè dels visitants no es va fer esperar a la sortida d'un córner.

CE Escola Pia Sabadell: Ignasi, Jordi Sardà, Pages, Povedano, Viada. Loinaz, Pages, Graell, Santi Sardà, Isaac, Comadran, Ramis, Saus, Oriol i Sahuguillo.

Manresa FS: Adil, Eric Castillo, Santa, Josan i Asis. Noguera, Nil, Gerard, Pep Costa, Manu, Muñoz i Arnau.

Àrbitres: Adrià Acero i Jordi Rodríguez.

Gols: 0-1 Josan 4, 0-2 Noguera 5, 1-2 Santi Sardà 11; 1-3 Josan 25, 1-4 Eric 26, 2-4 Arnau p.p.28, 3-4 Povedano 32, 4-4 Jordi Sardà dp 36, 4-5 Josan 39, 4-6 Nil 40, 5-6 Viada 40, 5-7 Pep Costa 40.