Gent fent Poble lamenta no haver estat convidat a la visita de la cònsol de Bolívia a Sant Fruitós

Titlla el govern municipal de "sectari i partidista" i recorda que el reglament indica que hi haurien de ser presents

La cònsol de Bolívia, Maya Nemtala, signant al llibre d'honor de Sant Fruitós
La cònsol de Bolívia, Maya Nemtala, signant al llibre d'honor de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
08 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:16h
El grup municipal de Gent fent Poble a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages considera "indigne" l'actitud de l'alcaldessa, Àdria Mazcuñán, i del seu govern de no haver convidat els regidors de la formació als actes oficials on va assistir la cònsol de Bolívia, Maya Nemtala, durant la visita que va fer al municipi durant la projecció de dos films relacionats amb l'Any Lluís Espinal amb motiu del Festival Clam.

Gent fent Poble destaca "el menyspreu" del govern cap als regidors de l'oposició, més quan la cònsol també va ser a l'Ajuntament per signar al llibre d'honor de Sant Fruitós de Bages i "en cap moment no es va comunicar a Gent fent Poble aquesta visita".

Fins i tot, un cop finalitzada la projecció de les pel·lícules, on havien assistit tres regidors de Gent fent Poble, "es va acomiadar als assistents i es va desallotjar la sala, i posteriorment van tornar a entrar els regidors del govern a fer-se la foto amb la cònsol i els organitzadors del certamen". 

Gent fent Poble recorda que el Reglament Orgànic Municipal en el seu article 61.1.f, indica que els grups de l'oposició han de ser convidats en aquest tipus d'actes i ser-hi representats.

Gent fent Poble titlla els tres partits del govern de "sectaris i partidistes", i recorden que excloent a la seva formació "estan menystenint una part molt important dels ciutadans de Sant Fruitós de Bages".