El CN Minorisa cau clarament davant el líder CN Badia (12-3)

El CN Badia ha mostrat la seva superioritat
El CN Badia ha mostrat la seva superioritat | Simón Noguera
08 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:56h
El CN Badia, líder i aspirant a l'ascens a la lliga estatal de waterpolo, es va imposar amb comoditat divendres per 12-3 a un CN Minorisa minvat d'efectius que, a més a més, va veure com s'excloïa al seu porter Villaró a mig partit.

Només començar la confrontació es va fer evident la superioritat vallesana que situava als locals en 4-0, que, a un minut escàs per al final del primer quart, els bagencs reduïren amb gol de Ruiz.

El segon període va ser idèntic, fins i tot en el golejador i el moment, ja que el gol de Ruiz va significar el 8-2. Tal vegada pel partit ja decidit o una millor defensa manresana, el cabdal golejador dels locals es va frenar, i el parcial del tercer període va quedar en un 2-0, que va fer que els de Peirón s'animessin per posar les coses més complicades als de Badia en els darrers vuit minuts.

El quart període va ser més igualat, amb un 2-1, amb gol de Puerta en superioritat. La manca d'eficàcia en les jugades d'home de més va ser clau en el desenllaç del partit. Només la darrera de les vuit que van disposar els jugadors del CN Minorisa, va convertir-se en gol.

CN Minorisa: P Monné. Ll Mayol, M Puerta 1, R Ruiz 2, R Serra, O Muns, X Pelegrín, R Fargas, ME Bianco, I Rey, A Leon i Ll Villaró.

CN Badia: J Galvàn, M Ortiz, O Sanz 1, R Granados 4, S Muñoz 1, J Pujol, P Posas 1, A Prieto 1, M López 1, R Prieto 3, V Valero, J Fernández.

Parcials: 4-1, 4-1, 2-0, 2-1.

Arbitratge a càrrec de DF Gómez i C Roman. Van assenyalar set exclusions i un penalti a jugadors visitants per vuit exclusions als locals.