El Manresa FS té un partit gairebé intranscendent a la pista de l'Escola Pia de Sabadell

Els del Vallès, segons a la classificació, batallen per entrar en el playoff d'ascens

Redacció
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 22:17h
El Manresa FS juga aquest dissabte a les 5 de la tarda a la pista de l'Escola Pia de Sabadell en el transcurs de la segona jornada de la segona volta d'aquesta segona fase pel títol de lliga i play off d'ascens. Això, després de la derrota al Pujolet davant el líder Calvià Palma Futsal.

En aquesta ocasió, els manresans aniran a jugar a la sempre difícil pista de l'Escola Pia amb la perspectiva de rentar la cara a aquesta segona part de la competició una vegada eliminades pràcticament les opcions per a una plaça per la copa del rei de la vinent temporada.

Una altra cosa diferent ha estat el recorregut dels sabadellencs en aquesta lliga. Primer, van eludir entrar a la fase de permanència desprès d'un triple empat final amb Eivissa i Ripollet. Aquest bagatge els va fer entrar a la fase pel play off d'ascens i a partir d'aquí, el conjunt escolapi ha agafat una bona dinàmica. Tant es així que hores d'ara es segon a la classificació amb 44 punts sumats, els mateixos que Sala 5 Martorell.

Per tant, Escola Pia es juga molt en el partit a Manresa, amb uns locals sense pressió, però amb ganes de competir fins al final de la mà d'Albert Manzanares.